user_mobilelogo

 

 

button afspraak witte tekst

button cadeaubon witte tekst

mariagalland


Wit is uit, bruin is in!
tanning3
Prijzen
Volledig lichaam 35 euro
Gelaat en decolté 25 euro
Benen 25 euro
 
Eén dag voor de tanning

De dag voor tanning raden wij aan om uw hele lichaam te reinigen en te scrubben. Het is belangrijk bij het exfoliëren dat u vooral op ruwe huidgebieden zoals knieën, enkels, hielen en de toppen van uw voeten let. Droge gebieden hebben de neiging om de tanningvloeistof sneller te absorberen, wat kan resulteren in een ongelijkmatige bruine kleur. Het is ook het beste om u 24 uur voor de tanningsessie te scheren of te harsen.

Op de dag van de tanning

Op de dag van de tanning raden wij het gebruik van deodorant, vochtinbrengende crèmes, parfum en make-up af. Dit omdat deze de effectiviteit van de  tanning vloeistof kunnen remmen

Kleding:
Het is belangrijk dat u geschikte kleding draagt bij uw afspraak. We raden u aan donkere, loszittende kleding aan te trekken na de tanningbehandeling, omdat de bronzer in de tanning vloeistof een beetje kan afgeven. Dit is gemakkelijk uit de meeste stoffen te wassen, maar wat lichter gekleurde materialen, of leer, kunnen mogelijk blijvende vlekken opleveren.
Bij het het tannen zelf kan u weinig of niets dragen. De meeste mensen dragen gewoon een G-string, maar dit is een persoonlijke keuze. Alle mensen zijn getraind om discreet te werken en respecteren de cliënt. Wilt u iets meer dan alleen een G-String dragen tijdens de toepassing van de tan, dan raden we een bikini aan voor vrouwen en een donkere korte broek of zwembroek voor mannen.