user_mobilelogo

 

 

button afspraak witte tekst

button cadeaubon witte tekst


Wit is uit, bruin is in!
tanning3

De tanningtechniek is in de volksmond beter gekend als het "bruin spuiten" van je lichaam. Zo is dit eigenlijk ook. De huid wordt met gebruik van een spray-toestel ingespoten over de zones waar we graag bruin (of heel bruin) willen zijn. En dit zonder schadelijke gevolgen van een te lange blootstelling aan de zon.

De vloeistof waar de tanning mee gebeurd is 100% natuurlijk en is verrijkt uit druivensap en rietsuiker.

Iedereen komt in aanmerking voor een tanning. Ook zwangeren of mensen met psoriasis of mensen die een medische behandeling, zoals bv. chemotherapie ondergaan hebben. Iedereen wil toch stralen en zichzelf 100% goed voelen.

Er zijn verschillende graden van het bruin zijn, deze worden samen met u besproken en bekeken welke best bij uw natuurlijke teinte past.
Leuk bij uit eten gaan, een feestje, de feestdagen, of als je gewoon "in" wil zijn!

Wil u ook bruin zijn zonder strepen of vlekken? De behandeling neemt slechts 15 minuten van uw tijd in beslag.

Prijzen
Volledig lichaam 35 euro
Gelaat en decolté 25 euro
Benen 25 euro
 
Eén dag voor de tanning

De dag voor de SunFX spray tanning raden wij aan om uw hele lichaam te reinigen en te scrubben. Het is belangrijk bij het exfoliëren dat u vooral op ruwe huidgebieden zoals knieën, enkels, hielen en de toppen van uw voeten let. Droge gebieden hebben de neiging om de tanningvloeistof sneller te absorberen, wat kan resulteren in een ongelijkmatige bruine kleur. Het is ook het beste om u 24 uur voor de spray tanningsessie te scheren of te harsen.

Op de dag van de tanning

Op de dag van de spray tanning raden wij het gebruik van deodorant, vochtinbrengende crèmes, parfum en make-up af. Dit omdat deze de effectiviteit van de SunFX tanning vloeistof kunnen remmen

Kleding:
Het is belangrijk dat u geschikte kleding draagt bij uw afspraak. We raden u aan donkere, loszittende kleding aan te trekken na de tanningbehandeling, omdat de bronzer in de tanning vloeistof een beetje kan afgeven. Dit is gemakkelijk uit de meeste stoffen te wassen, maar wat lichter gekleurde materialen, of leer, kunnen mogelijk blijvende vlekken opleveren.
Bij het het tannen zelf kan u weinig of niets dragen. De meeste mensen dragen gewoon een G-string, maar dit is een persoonlijke keuze. Alle spraytantechnici zijn getraind om discreet te werken en respecteren de cliënt. Wilt u iets meer dan alleen een G-String dragen tijdens de toepassing van de tan, dan raden we een bikini aan voor vrouwen en een donkere korte broek of zwembroek voor mannen.

tanning4