user_mobilelogo

 

 

button afspraak witte tekst

button cadeaubon witte tekst

mariagalland

Suikerontharing

suikerontharing
Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. 100% natuurlijk, minder pijnlijk, minimum aan irritatie en roodheid en een fluweel zachte huid als resultaat. Je haartjes moeten best de lengte van een rijstkorrel zijn en je mag je 10 dagen niet geschoren hebben voor het mooiste resultaat.

 

 

 

 

 

 

ontharingen3
 
Epilatie
 
Wenkbrauwen  15 euro
Kin  10 euro
Wangen  15 euro
Bovenlip  10 euro
Bikinilijn  20 euro
Brazilian wax  40 euro
Boyzilion 40 euro
Bilnaad  10 euro
Onderbenen en knie  20 euro
Boven- en onderbenen  35 euro
Armen  23 euro
Rug  25 euro
Schouders  18 euro
Buik  18 euro
Oksels  15 euro
Borst  20 euro
 ontharing zwangerschap

 

Laserontharing

Waarom kiezen voor permanente laserontharing?

Nooit meer die tijd verliezen, scheermesjes en scheergel gebruiken, vergeten ontharen, nooit meer snijwondjes, ingegroeide haartjes, … Definitieve laserontharing is inmiddels ook quasi pijnloos, in tegenstelling tot het epileren, waxen, waarbij je je huid telkens opnieuw beschadigt en ook nog eens de haren eerst moet laten terug groeien, alvorens deze terug pijnlijk verwijderd kunnen worden.

Medische laserontharing

Er wordt gesproken van medische laserontharing omdat de toestellen waarmee we werken medische toestellen zijn. Deze zijn veel ruimer getest. Niet enkel op hun efficiëntie maar ook op de risico’s op korte en lange termijn. Wij werken met op en top veilige toestellen, waarbij je nooit blijvende schade aan de huid zal ondervin

laserontharing