user_mobilelogo

 

 

button afspraak witte tekst

button cadeaubon witte tekst

 
ontharingen3
Epilatie
Wenkbrauwen  12 euro
Kin  10 euro
Wangen  12 euro
Bovenlip  10 euro
Bikinilijn  17 euro
Brazilian wax  40 euro
Bilnaad  8 euro
Onderbenen en knie  20 euro
Boven- en onderbenen  30 euro
Onderarmen  12 euro
Armen volledig 23 euro
Rug  25 euro
Schouders  18 euro
Buik  18 euro
Oksels  12 euro
Borst  18 euro
 
Medische laserontharing

Er wordt gesproken van medische laserontharing omdat de toestellen waarmee we werken medische toestellen zijn. Deze zijn veel ruimer getest. Niet enkel op hun efficiëntie maar ook op de risico’s op korte en lange termijn. Wij werken met op en top veilige toestellen, waarbij je nooit blijvende schade aan de huid zal ondervinden.

Laserontharing kost meer dan epilatie, maar het comfort tijdens en na de behandeling is van onschatbare waarde. Dit komt onder meer door het dure toestel dat enkel gebruikt mag worden door opgeleide specialisten zoals paramedici, en dat van hoge kwaliteit is.

De prijs kan verschillen van persoon tot persoon, omdat niet iedereen een even intensieve of langdurige behandeling nodig heeft. Dit hangt af van de te behandelen zone, het haartype, het huidtype, de hoeveelheid haar, enz... Normaal heeft een zone 5 tot 8 behandelingen nodig.

Denk aan hetgeen je hiervoor in de plaats krijgt!

Heb je last van overvloedig haar? Dan is dit de uitgelezen kans om je zelfvertrouwen te boosten en eindelijk dat lastige probleem aan te pakken!

Prijslijst medische ontharing