user_mobilelogo

 

 

button afspraak witte tekst

button cadeaubon witte tekst

mariagalland

 

Lichaamsverzorging2

 

Onze Maria Galland Schoonheidsbehandelingen vormen de kern van onze filosofie.
Dankzij de opleidingen van onze schoonheidsspecialisten wordt uw huid op celniveau gestimuleerd en de energie van uw huid weer in balans gebracht.

Na een 360° beautydiagnose van Maria Galland Parijs combineert de analyses van de huiden, de levensbalans op optimaal de diepere oorzaak van je huidconditie te bepalen. Zo kunnen we je een op maat gemaakte beautyverzorging aanbieden.

Gelaatsverzorging
Duur: 60 min. Prijs: 70 euro
Luxe gelaatsverzorging/Mille
Duur: 90 min. Prijs: 130 euro
Superdeluxe gelaatsverzorging Mille

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe
jeugdigheid.

Duur: 120 min. Prijs: 150 euro
Acnébehandeling

Zuivert de huid grondig voor een heldere en gezond uitziende teint. Onzuiverheden, olie en toxines die de poriën verstoppen worden verwijderd zonder de huid te veel uit te drogen, waardoor deze zacht, fris en stralend wordt.

Acnébehandeling/Detox (60 minuten) Prijs: 65 euro
Acnébehandelling kinderen - 16 jaar (30 minuten Prijs: 30 euro
Power Napbehandeling

Mini gelaatsbehandeling

Duur: 30 min. Prijs: 30 euro

 

MMM gelaatsverzorging

 

Ervaar onze vernieuwde iconische behandeling bestaande uitmaria galland huidtranformatie
100 minuten pure verwennerij,
100% manuele technieken
en 90% jonger uitziende huid*.

 

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

  • Iconische anti-agingbehandeling
  • 100% manuele technieken
  • Verstevigend, egaliserend en stimulerend
  • Zelfverwarmend masker gecombineerd met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE om je gezicht zone per zone te behandelen
  • Duur 100 min.
  • Prijs €140
  • Kuurvorm 3 behandelingen €350