user_mobilelogo

 

 

button afspraak witte tekst

button cadeaubon witte tekst

mariagalland

ALCINA Make upUitgangspunt bij onze make-up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen.

De farmaceutische achtergrond van Alcina garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid.

Producten van ons make-up assortiment zijn uitgebreid getest op proefpersonen. Dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt.

Uw make-up blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is.

Alle producten zijn vrij van parfum.

Permanente make up 

"De juiste behandeling op maat van de klant"

Ik zet de individuele behoeften van klanten op de eerste plaats, maar in een sector die overstroomt van nieuwe producten en procedures moeten we er wel op letten dat gezondheid en veiligheid nooit in het gedrang komen. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en kiezen we altijd voor veilige en geteste oplossingen. Als specialiste doe ik mijn uiterste best om mijn klanten te leren kennen en werk samen met hen aan de juiste behandeling.

Als je meer wilt weten over Permanente make-up, vraag vrijblijvend meer info.

Eye liner

1. Deepliner Point Techniek

Bij de point techniek zetten we kleine puntjes op de wimperrand, dit om op een zeer natuurlijke manier uw wimperrand te vervolledigen. Vooral aangewezen bij zowel mannen als vrouwen die geen of weinig wimpers hebben en een natuurlijke look willen creëren.

2. Deepliner Techniek

Een aaneengesloten doorgetrokken lijn in de wimperrand die langer uitloopt naar de buitenhoeken. Let op dit is nog geen volwaardige eyeliner er wordt in de wimperrand gewerkt om het effect van vollere wimpers te creëren.

3. Eyeliner Techniek

Een aangesloten, doortrokken lijn die in de buitenhoeken breder wordt aangezet en naar binnen toe worden ze smaller. Het effect is als een vloeibare eyeliner. Zowel de wimperrand als een deel boven de wimperrand worden gepigmenteerd.

4. Shadowliner Techniek

Dit is de eyeliner techniek gecombineerd met een "Schaduw" techniek. Dwz dat we een permanente oogschaduw gaan aanbrengen boven de eyeliner.

Wenkbrauwen

1. Hairstroke Techniek

Of haartjes techniek, daar wordt gebruikt gemaakt van een zeer fijne naald om haartjes te kunnen trekken en creëren die bijna niet de onderscheiden zijn van de de eigen natuurlijke haartjes.

2. Microblading Techniek

Bij deze techniek worden er zeer fijne haren getekend doormiddel van een Blade (naaldjes die een soort mesje vormen). Niet aan te raden bij een vette huid of een oudere dunne huid.

3. Hairstroke + Shadow Techniek

De combinatie van haartjes en schaduw techniek zorgt voor een subtiele look aan de hairstrokes en maakt het geheel zachter. Ook ideaal voor wenkbrauwen waarbij de haartjes aan de zijkanten zijn uitgevallen.

4. Microblading + Shadow Techniek

Bij deze techniek gaan we na het zetten van de microblading een schaduw aanbrengen zoals vermeld hierboven dit wordt manueel aangebracht. (ook al eens micro-shading genoemd)

5. Powdertechniek

Powderbrows, bij deze techniek gaan we machinaal te werk. Dit is een fijne, natuurlijke techniek. We gaan hierbij niet zo diep in de huid waardoor we een soort effect van een potlood of wenkbrauwpoeder krijgen.

Lippen

1. Lipcontour Techniek

De rand van de lippen worden geaccentueerd met een zachte kleur of met een iets donkerdere kleur afhankelijk van de kleur van van u natuurlijke lippen van de wens van de klant.

2. Lipontour + Schaduw

Bij deze techniek gaan we de rand van de lippen accentueren en kunnen we optisch de lippen meer volume geven door iets buiten de natuurlijke rand te pigmenteren, door ernaast een schaduw te creëren kunnen we de oneffenheden wegwerken.

3. Full lips (lipblush)

Geef je lippen meer kleur! De buitenrand van de lippen gaan we lichtjes accentueren en daarna de lippen helemaal opvullen met dezelfde kleur. Deze techniek is ideaal als u eigen lipkleur vaal geworden is of je wilt je lippen optisch meer volume geven.